Een goede prijs?

Flextra Vertaalservice biedt aan opdrachtgevers weliswaar concurrerende prijzen binnen de markt, maar past ervoor om zich als prijsvechter te profileren om maar zo veel mogelijk opdrachten binnen te halen. Dat is een bewuste keuze: we willen de freelance vertalers/localizers/tekstredacteuren/proeflezers – professionals die als zelfstandig ondernemer investeren in opleidingen, computerapparatuur, software, woordenboeken, naslagmateriaal, abonnementen, verzekeringen, enz. – met wie we vaak al jaren samenwerken namelijk ook graag een eerlijk tarief (blijven) bieden. Want hoewel de kosten voor het levensonderhoud elk jaar stijgen, geldt dat niet voor de tarieven voor vertaaldiensten. Die staan al jaren behoorlijk onder druk. Taalprofessionals kunnen niet rondkomen van de afbraaktarieven waar sommige vertaalbureaus tegenwoordig helaas hun freelancers mee afschepen.

I support fair rates

Om het belang van een eerlijke beloning te onderstrepen en om ons te onderscheiden van de ‘bottom-feeders’ in de vertaalmarkt plaatsen we hier het ‘I support fair rates’-logo. Laat u niet foppen door de vertaalstunters (of ‘online budget vertaalbureaus’ zoals ze zichzelf liever noemen) die beweren topkwaliteit te leveren voor een tarief van slechts € 0,06/woord!

Dergelijke prijzen zijn domweg niet realistisch voor professionele zakelijke dienstverlening en doen bovendien een flinke afbreuk aan het vertalersvak. ‘Lekker goedkoop’ blijkt achteraf helaas toch vaak duurkoop wanneer het eindresultaat tegenvalt. Tja, u kent vast het gezegde: ‘If you pay peanuts, you get monkeys’.

Dat wij inzetten op een rechtvaardige beloning voor een professionele dienst wil echter NIET zeggen dat we u, de opdrachtgever, met alle liefde een poot uitdraaien! Flextra Vertaalservice staat voor de combinatie van een alleszins redelijke prijs, hoge kwaliteit, ruime ervaring in het vertalersvak en persoonlijke service. Kortom, (ver)taaldiensten met een goed gevoel. Laat ons u overtuigen!

We doen u graag een passende aanbieding. Een offerte aanvragen is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Vraag direct een offerte aan!