Prijzen

Is prijs uw enige selectiecriterium en bent u op zoek naar het goedkoopste vertaalbureau? Dan zult u helaas verder moeten zoeken. (Hier leest u waarom Flextra Vertaalservice zich niet als prijsstunter profileert, maar zich hard maakt voor een eerlijke prijs voor professionele zakelijke dienstverlening.)

De werkzaamheden die we uitvoeren zijn altijd maatwerk, dus elke opdracht zal afzonderlijk moeten worden bekeken. Uit ervaring weten we dat klanten er vaak geen goed beeld van hebben hoeveel werk het vertalen of redigeren van een document nu eigenlijk inhoudt. Vandaar dat we ervoor kiezen om dit in een offerte duidelijk gespecificeerd inzichtelijk te maken.

Voor al onze diensten hanteren we een projectprijs. Deze is gebaseerd op een minimumtarief (als het een heel kleine opdracht betreft) of een uurtarief. Ons uurtarief start bij € 49,95, terwijl het minimumtarief per opdracht € 34,95 bedraagt. (Deze bedragen zijn exclusief 21% btw en eventuele kortingen of toeslagen, indien van toepassing.)

Op basis van uw document(en) en eventueel aanvullende wensen of vereisten maken we u graag een vrijblijvende offerte waarin de kosten en mogelijkheden duidelijk worden weergegeven.

Profiteer van een kennismakingskorting van 15% voor uw eerste opdracht!